Tmi AnnaPettinen 

 Minä olen Anna. Toiminimen olen perustanut joulukuussa 2018. 

Olen koko ikäni ollut hevosten kanssa tekemisissä ja ne ovatkin vahvasti osa minua ja elämäntyyliäni. Hevosten lisäksi minulla on 9-vuotias koira, jonka kanssa tulee touhuttua kaikenlaista, oikeastaan se on ihan kaikessa mukana. Ammatiltani olen palveluvastaava, mutta työhistoria on laaja, kattaen hoitotyön sekä ravintolapuolen. 

 Itse harrastan ratsastuksen lisäksi lenkkeilyä. Kesäisin myös moottoripyöräily on lähellä sydäntäni. Tule tutustumaan eläimiini ja innostu sinäkin ratsastuksesta tai nauti luonnosta eläinten parissa. 
Haaveenani on lisätä hevosia ensi keväänä. 
Käytössä on uusi, osittain valaistu kenttä. Näin syksyllä kenttä on hieman liukas, joten jos vauhdikkaampaa ratsastusta kaipaa, suosittelen maastoretkeä. 
Maastoilulenkkejä löytyy puolesta tunnista, noin kahden tunnin maastoihin.  
Muistuttaisin, että jokaisen ratsastajan on huolehdittava omista vakuutuksista ja varmistaa omalta vakuutusyhtiöltä mitä vakuutus kattaa. Eläimeni ovat kilttejä,  mutta aina kun ollaan eläinten kanssa tekemisissä, ei ikinä voi tietää mitä saattaa sattua.
 
Hevospalveluiden lisäksi asiointiavut perheille ja vanhuksille, kodin hoidolliset tehtävät, viriketoiminta lapsille ja vanhuksille sekä Catering palvelut. Kauttani myös eläinten hoitopalvelut.