Tällä sivulla pääset tutustumaan hevosiini. Minulla on tällä hetkellä käytössä suomenhevonen  ,shetlanninponi,2lämminveristä ja risteytysponi. Itsenäisessä ratsastuksessa ikäsuositus +16v. Varatut ajat peruttava 24h aiemmin, muutoin peritään tunnin hinta. Sairastapauksissa voi toimittaa lääkärintodistuksen, jolloin varattu tunti siirretään seuraavaan ajankohtaan,

vaihtoehtoisesti peritään tunnin hinta. 

Muussa tapauksessa talli ei ole velvollinen järjestämään korvaavaa aikaa.  

Pakkasraja talutuksissa -22,muissa -20*c. Muissa sääolosuhteissa talli avoinna normaalisti. Maksuvälineenä MobilePay, käteinen sekä tilisiirto samana päivänä. 

Painoraja ponille 50kg 

Isommalle ponille 55kg. 

Isoilla hepoilla 90kg.  

Toffi-kissa hoitaa talliympäristön hiirikantaa pienemmäksi
Toffi-kissa hoitaa talliympäristön hiirikantaa pienemmäksi
Leekmark's Giselle "Gisse" 7v
Leekmark's Giselle "Gisse" 7v
Gisse on tallin uusin tulokas. Yksityinen, eli ei ole tallin omistuksessa. Jatkossa tämä alkaa opiskelemaan ratsun juttuja. 
Sleeping Sun, 16v
Sleeping Sun, 16v
Hän on  uusi asukki, 16v lämminveriruuna. Kiltti hoitaa, rakastaa herkkuja. Rakastaa huomiota. Kentällä enemmän laiskahko, mutta vaatii kuitenkin päättäväisen kuskin. Maastossa porukassa reipas, yksin maastoilee rennommin. 

Hänellä käytössä musta harjapakki. 

säkä n.160cm

Haukkamäen Esikko "Essi" 16v
Haukkamäen Esikko "Essi" 16v
Essi 16v, tilastohevonen(poni)

säkä n.110cm++
Essi on nöyrä tekemään töitä, mikäli ratsastaja näyttää kaapin paikan heti, muutoin saattaa yrittää omia metkuja ja kysellä kuka täällä johtaa. Pitää hyppäämisestä. Laukkaa moni kehunut!

Essillä turkoosi harjapakki.

Golden Vision 16v, lämminverinen
Golden Vision 16v, lämminverinen
"Viski"16v   tekee satunnaisesti hommia kokeneiden ratsastajien kanssa. Vaatii rohkaisevan ratsastajan. Herkkä ja nopea oppimaan. Maastoilu on hänen juttunsa. Säkä n.170cm.  Viskillä viininpunainen harjapakki.
Marlovisa 16v Suomenhevonen
Marlovisa 16v Suomenhevonen
Marlovisa on 16v, entinen ravuri, ratsun hommia tehnyt n. 10vuotta. Talutusratsastuksessa ollut monien suosikki. Säkä 150cm. 

Osaa heittäytyä laiskaksi ja kysyykin useasti onko töitä ihan pakko tehdä. On hypätty pieniä esteitä, joista saattaa innostua joskus hieman liikaakin. Napakka junnukin pärjää tämän kanssa. 
Mallukalla pinkki harjapakki. 
 

Hakalan Oscar Shetlanninponi, 16v
Hakalan Oscar Shetlanninponi, 16v
Oscar on hellyyttävä shettisruuna. Säkä 104cm. Kiltti kuin mikä! Talutusratsastuksessa mitä mainioin tapaus, tottunut kaikenlaisiin ratsastajiin. Ei pienistä säpsähdä. 

Itsenäisessä ratsastuksessa tekee mielellään töitä, mutta saattaa yrittää itse päättää milloin tunti lopetetaan.  Erinomainen opetusponi. 

Oskulla sininen harjapakki.

 

ARONIA
ARONIA
Aronia on toimittanut vahtikoiran ja seuraneidin virkaa uskollisesti jo 10 vuoden ajan. Kovin rakas koirani.