LEIRIT JA KURSSIT 2022

Vuosi 2022 tuo tullessaan paljon uutta toimintaa Mikkolan tallille. Kesäleirit varattavissa jo nyt! 
Keväällä järjestetään myös päiväkohtaisia kursseja mm.maastakäsittely ja kärryajelukurssit! Myös teemapäiviä tiedossa! Pysy kuulolla! 

TAMMIKUUSSA 2022 ALKAA ALKEISKURSSIT, MAANANTAISIN SEKÄ TORSTAISIN. MAANANTAIN RYHMÄ 16-17 
TORSTAIN RYHMÄ 17-18, 22€/H 
Sopii aloittelijoille ja vasta lajin pariin haluaville. Kurssilla opetellaan varustamaan ratsu oikeaoppisesti, sekä tavoitteena ratsastuksen alkeita. Tallilta voi tarvittaessa vuokrata taluttajan tai käyttää omaa taluttajaa, mikäli sellaisen tarvitsee. Välillä tallitytöt tulevat taluttamaan, jokainen paikan varaaja voi kuitenkin varautua omalla taluttajalla. Tuntien tavoitteena on opetella mm. pysäyttää ratsu, liikkeelle lähtö, kääntäminen. Taitoen karttuessa harjoitellaan enemmän. Varustamisen opettelu sisältyy varattuun aikaan. 

KESÄLEIRIT VARATTAVISSA!
KESÄKUUSSA 6.-9.6 YLEISLEIRI
💥1 paikka vapaana ‼️

leirillä monipuolista harrastamista 2h päivässä, 1h teoriaa päivässä. Monipuolisesti kentällä koulu-ja esteratsastusta sekä maastoilua. Sopii myös vähemmän ratsastaneille. Leirillä tehdään yömaasto!!
295€ sis.alv 24%

YLEISLEIRI 2  27-30.6 
tälle leirille vielä tilaa 💥 

Samanlainen leiri kuin Yleisleiri 1. 

ESTELEIRI 13-15.6 
Estepainotteinen leiri 2h ratsastusta päivässä, myös maastossa käydään. Osallistujan on hallittava kaikki askellajit ja kokemusta oltava vähintään 30cm esteistä. Tutustutaan myös maastoesteisiin.
295€ sis.alv 24% 


HEINÄKUUSSA 2022 
MAASTOLEIRI 18-20.7

Maastopainotteinen leiri. Leirillä tehdään erimittaisia maastoretkiä ratsujen kanssa, 2h päivässä. Ratsastajan hallittava vähintään ravi. Mahtava tapa rentoutua luonnon helmassa. 295€ sis.alv 24%  


JOKAINEN LEIRI SIS. 
2h ratsastusta päivässä, , yöpymisen tilalla joko teltassa tai sisätiloissa. Oman hoitohevosen. 
2 lämmintä ruokaa päivässä sekä aamu-ja iltapalat. 1h teoriaa päivässä. Leirikioski avoinna päivittäin. Jokainen saa halutessaan videoidun tunnin/valokuvan muistoksi. Leirikisat. Mukavaa puuhastelua hevosten parissa.  Tämä on kesän odotetuin juttu monelle! Tallilla kivat hevoset ja ponit sekä kiva ja osaava talliporukka. 
Leireillä käydään uimassa ja tehdään mm. eväsretki, paljon kaikkea mukavaa!  Leirillä pääsee halutessaan kokeilemaan kärryajelua.